Image

Business coaching

voor ondernemers en zelfstandigen

"Wil je opnieuw met volle goesting in en aan je zaak werken? Wil je groeien als ondernemer en maximaal voldoening halen uit je werk? Wil je je zaak verder uitbouwen en optimaal laten renderen?
Als ervaren navigator en co-piloot ga ik met jou op weg naar succes!"

Joris Put
Coach & ondernemer
Image

Business coaching

voor ondernemers en zelfstandigen

"Wil je opnieuw met volle goesting in en aan je zaak werken? Wil je groeien als ondernemer en maximaal voldoening halen uit je werk? Wil je je zaak verder uitbouwen en optimaal laten renderen?
Als ervaren navigator en co-piloot ga ik met jou op weg naar succes!"

Joris Put
Coach & ondernemer

Individuele coaching voor ondernemers

Als zelfstandig ondernemer ben jij het hart van je zaak en daarom moet je sterk in je schoenen staan. Werken aan de groei van je bedrijf is dan in de eerste plaats ook werken aan je persoonlijke groei en aan je groei als ondernemer. Individuele ondernemerscoaching is de perfecte manier om deze groei snel te realiseren via een aan jou persoonlijk aangepast programma.

Herkenbare uitdagingen?

Als ondernemer word je met heel wat persoonlijke uitdagingen geconfronteerd. Sommige klinken misschien wel herkenbaar.

  • Je bent met honderd-en-een dingen tegelijk bezig en je ziet door de bomen het bos niet meer.
  • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt door je zaak.
  • Door de groei van je bedrijf zijn je dagdagelijkse taken veranderd en die taken geven jou niet meer diezelfde voldoening.
  • Je zaak draait niet zoals je zou willen, maar je weet niet goed welke richting je nu uit moet.
  • Je bent goed in je vak, maar verkopen is niet echt jouw ding. Gevolg: de klanten die je hebt zijn erg tevreden, maar je hebt het moeilijk om nieuwe klanten aan te trekken.

Aan de slag

Denk je nu: "OK, ik herken een aantal van deze uitdagingen, maar hoe pak ik die dan aan?", dan is ondernemerscoaching ongetwijfeld een grote stap in de goede richting.

  • Een business coach helpt je bijvoorbeeld om de drukte en chaos in je hoofd te verminderen. Zo krijg je niet alleen opnieuw zicht op "the big picture", maar kan je je ook gemakkelijker focussen op die zaken die voor jou belangrijk zijn.
  • Je wordt uitgedaagd om verder en breder te kijken dan je gewend was. Niet alleen naar je bedrijf en je sector, maar vooral naar jezelf. Zo leer je je blinde vlekken kennen en kan je verder groeien als ondernemer.
  • Door in te stappen in een coachingtraject, houd je voor jezelf ook de motivatie hoog om echt iets te veranderen. Tijdens de periodieke coachinggesprekken wordt er gepeild naar de vooruitgang die je maakt en naar eventuele obstakels die opgedoken zijn.

Op weg naar succes!

Ben je klaar om (opnieuw) met volle goesting en veel voldoening in en aan je zaak te werken? Klaar voor de veranderingen waar je al een tijdje naar op zoek bent? Gun jezelf dan een ondernemerscoach om je daarbij te helpen.
Zet vandaag nog de eerste stap en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wat een verhelderend traject, die business coaching bij Joris. Aan de hand van onder andere een interactief waardenspel waarbij je tot je eigen 'waardenboom' komt, krijg je zeer veel zelfinzicht. Samen hebben we gekeken naar mijn werkpunten en dankzij Joris zijn gerichte en doeltreffende vragen heb ik heel wat duidelijkheid gekregen over welke verdere stappen ik diende te zetten als onderneemster en op welke manier ik dit kon aanpakken. Bedankt Joris voor je ondersteuning en leerzame tips!

Tijdwijzer - coaching & training
Sinterveld 62 - 2490 Balen
(T) +32 14 820241
(M) +32 467 042272
(E) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BE0864.351.756

Wij aanvaarden loopbaancheques
wij aanvaarden vdab loopbaanchequesi.s.m. Het Coachingatelier.

Meer info >